Tie Elämään

Johanneksen evankeliumin 14:6 Jeesus sanoo: "Minä olen tie, totuus ja elämä".

Usko

että Jeesus kuoli ristillä ja vuodatti verensä maksaakseen sinun syntisi ja nousi kuolleista.

Tunnusta

että olet syntinen, ja että vain Jeesus voi sinut pelastaa. "Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla." (Roomalaiskirje 3:23)Tee parannus

Käänny pois synnistä. "...ellette tee parannusta, niin samoin te kaikki hukutte." (Luukkaan evankeliumi 13:5)

Pyydä

Jeesusta pelastamaan ja tulemaan hallitsijaksi elämääsi. "Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu." (Roomalaiskirje 10:13)

Kerro

jollekin uskostasi Jeesukseen. "Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut." (Roomalaiskirje 10:9)

Kasvua saat, kun...

-  luet Raamattua joka päivä,

-  rukoilet joka päivä,

-  olet seurakunnan keskellä, missä opetetaan Jumalan Sanaa,

-  tottelet Jumalan Sanaa ja otat kasteen.

Jos haluat keskustella uskon asioista

Sielunhoitopuhelimen numero on 0400 358 286.